A fideszes debreceni képviselők hozzájárultak az önkormányzatok megsarcolásához

A fideszes debreceni képviselők hozzájárultak az önkormányzatok megsarcolásához

De remélhettünk tőlük mást? Nem, valóban. Ismét maradtak Orbán gusztustalan nyallerei, és elfogadták az Országgyűlés 2021-es költségvetéséről szóló törvényjavaslatot. Bizonyára, ezt élvezik.

Összesen 133 kormánypárti képviselő segít Orbánnak abban, hogy tönkretegye az országot.

Múlthét pénteken, pontosan 2020.július 03-án fogadta el a Parlament Magyarország 2021-es költségvetését. Az ellenzék 61 nemmel próbált harcolni az önkormányzatok megsarcolása ellen, de a fideszes csicskák többen voltak. 

A vámpírkormány bérencei több, mint 800 módosító javaslatból egyetlen egyet sem fogadtak el.

Tényleg mind ennyire rossz lett volna? Ugyan, dehogy. Itt csak arról van szó, hogy a fideszes nagyurak hogyan fitogtatták a hatalmukat és az erejüket, és hogyan tiporták el az ellenzéki poltikusokat. Csak azzal nem számoltak, hogy ezzel nem csupán őket teszik tönkre.

Hanem a hazai önkormányzatokat. A magyar embereket. Titeket.

Debrecen országgyűlési képviselői, Tasó László, Pósán László és Kósa Lajos pedig nagylelkűen járultak ehhez hozzá és nyomták meg a gombot, amellyel tovább folytatják Orbán brutális megszorítócsomagját.

A pofátlan kormánypárt az eredetileg benyújtott változathoz képest több módosítást is átvitt, többek között 20 milliárd forinttal megemelték a közmédia költségvetését. Persze, mert még nincsen a hazánk eltömítve elég hazug lakájmédiával, arra van szükség, hogy a tévéből, a rádióból, az újságból és még a csapból is a fideszes birkák mocskai folyjanak. 

A bólogató bábok miatt az önkormányzatok óriási pénzektől esnek el. 

  • Szolidaritási hozzájárulás címen sarcot vetnek ki rájuk.
  • Megfosztják őket a reklámadótól és az idegenforgalmi adótól.
  • A gépjárműadó teljes összegét elvonják.

De a felcsúti miniszterelnöknek ez valahogy nem tűnik fel, mert folyamatosan azt magyarázza, hogy a településeknek jóval több támogatás folyik be, mint amennyi kiesik. Talán nem ért a számok nyelvén? Vagy ilyen magasról tesz az önkormányzatok és lakosok sorsára? Naná, hogy az utóbbi.

Milliókat, mitöbb, milliárdokat lopnak el a településektől és teszik tönkre őket. 

Mégiscsak 61 képviselő tudja, hogy mennyire rossz úton jár az ország. Az a 133 Orbán-báb pedig, akik hipnotizálva lettek a milliós fizetésük által, önelégülten hurrogták az igen-t. Az önkormányzatok tönkretételének igen-jét, a települések megsarcolásának igen-jét és a drágalátos miniszterelnök úr brutális megszorító csomagjának igen-jét.

Azzal azért reméljük tisztában vannak, hogy ezekre a gyomorforgató igen-ekre a polgárok akkor is emlékezni fognak, amikor 2022-ben nekik kell szavazniuk azért, hogy ki képviselje őket a jövőben. Mert nincs még vége!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.08

Itt a második hullám, Herczeg Tamás mégsem tesz semmit a csabaiak védelmében

Míg máshol a képviselők megállás nélkül a közbiztonságon és a közegészségen dolgoznak, Herczeg csak felveszi  a fizetését, és ölbe tett kézzel lustálkodik.

  • 2020.08.18

Kedves szó helyett gumibot: máris akadozik a csabai iskolaőr-képzés

Sokan jelentkeztek, most sokan ki is buktak. Az iskolaőr-program alig indult el, máris komoly hiányosságok látszanak.

  • 2020.08.07

3 milliárdos támogatás a munkahelyeknek, nuku segítség a dolgozóknak

A Fidesz nagyon kapkod, hogy újraindítsa a gazdaságot Békéscsabán is. Orbán viszont csak a mutyiknak kedvez, nekünk nem jár semmi.