Válaszra se méltatta az RTL-t Rácz Zsófia, a Fidesz üdvöskéje

Válaszra se méltatta az RTL-t Rácz Zsófia, a Fidesz üdvöskéje

Az Orbán-csicskák előszeretettel térnek ki a nekik nem tetsző kérdések elől. Úgy tűnik, a pofátlanságuk kitanulásához nem kellenek évek, az EMMI 23 éves helyettes államtitkára máris beállt a sorba. 

A Fidesz gyomorforgató mentalitása hamar bekebelezte a 23 éves Rácz Zsófiát.

Pedig alig fél éve övé a pozíció. Novák Katalin december elején jelentette be, Rácz nem felel meg tisztség feltételeinek, de sebaj, majd átírják miatta a törvényt. Természetesen, ez meg is történt. 

Az eltelt idő alatt a RTL Klub Híradó munkatársai számtalanszor keresték, de csak nemrégiben sikerült megszólalásra bírniuk.

Az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár a csatornának elmondta, azt az elvet vallja, hogy akkor nyilatkozik, akkor beszél valamiről, miután már valamit letett az asztalra. Már értjük, miért nem nyilatkozott eddig senkinek. 

Természetesen, sajnálom, hogy ha ebből volt félreértés, de ahogy most is, bármikor nagyon szívesen - szabadkozott a fideszes.

Az, hogy mennyire szívesen teszi mindezt, elég cáfolhatónak bizonyult, hiszen arra a kérdésre, hogy hogyan kommentálná, hogy a kormánypárt törvényt módosított kinevezése miatt csak annyit nyögött ki, hogy

Nekem nagyon erős küldetéstudatom van azzal kapcsolatban, hogy a fiatalok hangját képviseljem, az ő hangszórójuk legyek.

Csakhogy, ez nem volt válasz a kérdésre, ugyebár. Miután ezt az RTL Klub riportere is jelezte felé, az EMMI-államtitkár egyszerűen elsétált.

Tehát Rácz Zsófiát bátran lehet keresni, minden felmerülő kérdésre őszintén válaszol. Ja, mégsem. 

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Szél javaslata letiltaná a politikust jachtoztató oligarchát a tenderekről

A független képviselő kizárná a közbeszerzésekből azokat a vállalkozókat, akik luxusajándékokkal kedveskednek a politikusoknak.

  • 2020.09.18

Közpénzből fizet busás asszonytartást Rogán volt feleségének, Gaál Cilinek

Szponzorációként 70 milliót kapott a Szerencsejáték Zrt.-től a Cecíliához köthető Fitbalance rendezvénye - derült ki a K-Monitor adatigényléséből.

  • 2020.09.18

Újabb kutatási eredmény mondta ki: összefogással verhető a Fidesz '22-ben!

Az ellenzéki szavazók 87 százaléka egyetért: mindenhol csak egy jelöltnek kell elindulnia a Fidesz ellen - derül ki a Szociális Demokráciáért Intézet és a ZRI Závecz Research közösen készített elemzéséből.