Fidesz: Az élet újraindítása miatt fontos Semjén milliárdos vadászkiállítása

Fidesz: Az élet újraindítása miatt fontos Semjén milliárdos vadászkiállítása

A gyilkos urizálásra akkor is van pénz, amikor tömegek veszítik el a munkájukat, és önkormányzatok kerülnek a csőd szélére.

Folyamatosan emeli a kormány Semjén Zsolt vadászkiállítására költött pénz összegét. Először tavaly ősszel csaptak hozzá még két milliárdot, majd a koronavírus-járvány közepén döntöttek újabb plusz 1,67 milliárd átcsoportosításáról.

Egy megyeszékhely két éves költségvetése.

Így már 50 milliárd forint lesz a végszámla. Csak összehasonlításképpen, ez nagyjából egy átlagos magyarországi megyeszékhely két éves költségvetésének felel meg. Szabó Tímea és Vadai Ágnes is kérdésekkel fordult a kormányhoz. A képviselők azt szerették volna megtudni, hogy miért nem a járvány elleni védekezésre költik ezt a pénzt. A választ Schanda Tamás államtitkár adta meg:

Az élet újraindulása szempontjából fontos a világszínvonalú nemzetközi rendezvények megtartása Magyarországon.

Tehát a Fidesznek az élet újraindítása szempontjából az önkormányzatok életképessége nem fontos, ahogy azoknak a tömegeknek a megélhetése sem, akik elveszítik a munkájukat. Csak a rongyrázó urizálás a fontos. Ez a vámpírkormányzás!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.13

Szeptemberben jöhet a második járványhullám

Merkely Béla szerint a vírusveszély ősz elejére megint megnövekedhet, ezért fontos, hogy az felkészülve érjen minket a koronavírus újabb hulláma.

  • 2020.07.13

Szijjártó védi a pedofil fideszes Kaleta titkait

Németh Zsolt, a külügyi bizottság fideszes elnöke leleplezte Szijjártó Péter külügyminisztert.

  • 2020.07.13

Drágul az élet: tovább nyomorgatja a Fidesz a nyugdíjasokat

A stadionokra és a sporttámogatására repülnek a tízmilliárdok, közben a nyugdíjasok lassan éheznek, mert az élelmiszerek ára jelentősen nőtt, a nyugdíjak értéke viszont semmit!