Deutsch Tamás: a rasszizmus határát súrolja, amit Magyarországgal tesznek

Deutsch Tamás: a rasszizmus határát súrolja, amit Magyarországgal tesznek

Orbán Viktor legbutább focis haverja, az Európai Parlamentben elbújtatott Deutsch Tamás megint megmutatta, milyen okosakat tud mondani. Ettől a sok butaságtól még mi is elszégyeljük magunkat.

Orbán kollégiumi haverjainak legbutábbika, a korábban droggyanúba keveredett Deutsch Tamás az Euronews közbenjárásával szabadította a világra magvas gondolatait. Érdemes azért kritikával kezelnünk, amit mond.

Az Amerikában és Nyugat-Európában a rasszizmus ellen tüntetőket második világháború után Közép- és Kelet-Európában hatalomra jutott kommunistákhoz hasonlította.
Akkor az Internacionálé az ő nemzetközi himnuszuk szövegének megfelelően úgy viselkedtek, hogy a múltat végképp el kell törölni és a múlt eltörlése érdekében folytatott erőszakos hatalmi törekvésük lesz az utolsó harc, amit meg kell harcolni. És szobrot döntögettek.
A George Floyd tragikus halála kapcsán spontán szerveződött tiltakozáshullámot helyezte egy kalap alá egy elnyomó diktatúra bűneivel. Vajon ezt mondták neki vagy magától ilyen buta és rosszindulatú? Deutschról egyszerre a kettőt is el tudnánk képzelni.

Mikor felmerült, hogy a Fidesz elmúlt 10 éves kormányzása, a jogállam fokozatos leépítése vezethetett a magyar kormánnyal szembeni bizalom megingásához, Deutsch tovább kuszálta a szálakat.

"Nem a bizalom csappant meg hanem elfogadhatóvá vált Európában, hogy egy országgal egy országban élő polgárokkal, egy nemzettel vagy éppenséggel egy kormánnyal, vagy egy politikai családdal szemben durván előítéletesen lehet viselkedni."

Tipikus, hogy Orbán emberei mindig úgy beszélnek, mintha az EU Magyarországot és a magyar embereket ítélné, amikor az Fidesz-kormány által megkreált illiberális államot kritizálja. Pedig mindenki számára világos, hogy a kormány a hibás az európai kritikákért. De még ennél is tovább ment.

Volt pofája rasszizmussal vádolni Brüsszelt.

[...] a rasszizmust súroló az a gyakorlat, ami Európa-szerte a mainstream politikai szereplők az őket támogató megmondóemberek és az ő gondolataikat szajkózó sajtónyilvánosságban bevetté vált.

Deutsch Tamás szerint az Európai Unióban kollektíven bűnösnek tekintik a magyarokat. Erről szó sincs, és ilyet nem is állított senki soha. A kormány embereként Deutsch is csak azért szajkózza ezt a baromságot, hogy ellenségképet kreáljon a Fidesz által megtévesztett emberek számára.

Az Orbán-kormány a hibás a Magyaroszágot érő Brüsszeli kritikáért. Ezt minden józanul gondolkodó ember tudja. Lehet, hogy Deutsch Tamás nem ilyen? És Orbán Viktor?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

Ha a fideszes propagandista nem lenne ilyen buta, most nagyon szégyellné magát

Miért éreznek késztetést a fideszes "szakértők" arra, hogy bebizonyítsák, buták, de legalább hűek a Fideszhez?

  • 2020.07.07

8,5 milliárd forintot kapott a pénzünkből a Lázár János hobbitelkeként működő mezőhegyesi ménesbirtok

A vámpírkormányt nem érdekli a válság. Ha egészségügyre és oktatásra nincs pénz, a haverok kistafírozására akkor is költenek. Lázár János a vidékre elsuvasztott lóügyi miniszter sem járt rosszul.

  • 2020.07.07

Kivéreztetné a köztársaságpárti erők pártjait Orbán Viktor rablóbandája

A pártok 2020 második félévében már egyáltalán nem kapnak költségvetési támogatást, egyszerűen nem folyósítja nekik az állam a kijáró támogatást - írja a 444.