Békéscsabán az ország szétlopásáról beszélt Dr. Gurmai Zita

Békéscsabán az ország szétlopásáról beszélt Dr. Gurmai Zita

Az MSZP frakcióvezető-helyettese országjáró konzultációján a Balaton megvédéséért kampányol.

Békéscsabán gyűjtött aláírásokat "A Balaton mindannyiunké" kampányához Dr. Gurmai Zita. Szarvas és Orosháza után a megyeszékhelyre látogatott, és a Fidesz földesúri hatalmaskodásáról beszélt.

A Magyar Tenger feldarabolása a környék tönkretételét jelenti.

A Balaton partján egyre több, Mészáros és Tiborcz bűnbandáihoz tartozó "vállalkozás" üti fel a fejét. Ezek kiszorítják az évtizedek óta ott dolgozó helyi lakosokat.

Ahogyan a Lánchidat, a Balatont sem szabad átengednünk Orbán csürhéjének. A magyar kultúra egyik legfontosabb része veszik oda, ha a csicskák tovább folyatják a mértéktelen lopást.

"A Fidesz meghátrál, ha erőt lát." A Fidesz-csicskák egy évtizede amiatt képesek a folyamatos lopásra, mert kamupártjaikkal és útszéli trükkjeikkel a széthúzásra hajtanak. Véleménye szerint itt az idő, hogy az ellenzék egyesüljön. És itt az idő, hogy azok, akiknek elegük van a Fidesz-csürhe rablásaiból, kiálljanak Orbánék ellen.

A békési problémákról is szó esett, legfőképpen a tömegközlekedésről. A Fidesz által tönkretett MÁV és az egyre túlterheltebb Volán buszok rengeteg problémát okoznak. Ezt pedig Orbánék így tervezik. Az a céljuk, hogy ellehetetlenítsék a vidékieket.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

A csabai MSZP a rászoruló családoknak segít

A koronavírus második hulláma egyre több család életét fogja megnehezíteni, ezért az MSZP békéscsabai szervezete igyekszik minél többet segíteni.

  • 2020.09.15

Újraalakult a csabai Jobbik, céljuk a városi összefogás

Célkitűzéseit ismertette a Jobbik újjáalakult békéscsabai alapszervezete.

  • 2020.09.11

Békéscsabáról egyre többen költöznek el, de biztos nem a NER lopásai miatt, ugye?

Szarvas Péter érdemei végtelenek, ha a város tönkretételéről és a lakók meglopásáról van szó.