Herczeg Tamás nem áll ki a békéscsabai emberek megszorítása ellen

Herczeg Tamás nem áll ki a békéscsabai emberek megszorítása ellen

Évente 200 millió forintot fog elvenni a Fidesz-kormány a csabai emberektől. A Fidesz-csicska képviselő még megszólalni sem mer az ügyben.

Az ország más területein közösen tiltakoznak az emberek az őket ért kormányzati megszorítások miatt. A Fidesz ugyanis mostantól minden évben elveszi a gépjárműadót az önkormányzatoktól. Így százmilliók esnek ki abból a kasszából, amit az emberekre akartak költeni a helyi politikusok.

Néma Herczeg!

Sok helyen a térségek parlamenti képviselői is felemelik a szavukat a fideszes sarc ellen. Herczeg Tamás sajnos nem tartozik közéjük.

Őt nem zavarja, hogy évekig fogja 200 millió forinttal megrövidíteni a békéscsabai embereket a Fidesz!

Csak egy valódi és önálló képviselő tudná megvédeni a csabai embereket a Fideszes megszorítástól. De Herczeg csak egy Fidesz-báb. Vele nem vagyunk beljebb!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Ne álljanak a sötét oldalra! - üzente Karácsony a képviselőknek

Orbánék költségvetésének nyilvánvaló politikai célja, hogy tönkretegye a magyar önkormányzatiságot. Ez ellen szólalt fel Budapest főpolgármestere ellenzéki városvezetőkkel együtt. 

  • 2020.07.02

Egymilliárdba kerülhet a Koronavírus Békéscsabának

Újra összeült a városi közgyűlés, több hónap szünet után. A járványveszély komoly gondokat hozott maga után és az önkormányzatnak rendesen meggyűlt vele a baja.

  • 2020.06.29

Kiderítettük, van-e NER-hotel Békéscsabán

Itt a nyár, ideje kikapcsolódni. Csak vigyázzunk, mert a vámpírkormány nyaralás alatt is lophatja a pénzünket.