AZ MSZP kérdőre vonta a kormány járatritkítását.

AZ MSZP kérdőre vonta a kormány járatritkítását.

Nyílt levélben támadták a vámpírkormány meggondolatlan döntését. Szerintük a koronavírusra hivatkozva ki akarják nyírni a vidéki vasutat.

A kormány múlt havi döntése teljes mértékben elfogadhatatlan volt.

Bár arról papolnak, hogy legfőbb céljuk a gazdaság újraindítása, a vasútvonalak elvágása ezt a tervet teljesen tönkretette.

A Békéscsabát is súlyosan érintő változások lehetetlenné teszik, hogy az élet visszatérjen a régi kerékvágásba. A pótlóbuszokkal befoltozott járathiány miatt sokan nem tudnak munkába menni. A telezsúfolt buszokon meleg van és fülledt a levegő, ráadásul a betegségek is jobban terjednek.

Ez ellen tiltakozott a Békés megyei MSZP, akik szerint az egész járatritkítás kamu. Nem a koronavírus, hanem a spórolás az oka a vasút kinyírásának!

Egyértelműek a jelek, a kormány célja a vidéki közlekedés tönkretétele. A Fidesz-csürhe már többször is megpróbálta ezt, sikertelenül. A járványveszély viszont egy erkölcstelen indokot adott nekik a spórolásra.

A vámpírkormány szerint a vidéki közlekedés túl drága. Ami pedig túl sok pénzt emészt fel, abból a Fidesz-csicskák nem tudnak lopni. Ezért harcolnak Orbánék a vidékiek ellen évek óta. Ezért támogatja a lépést a Fidesz-kegyenc Herczeg Tamás is. Ő is csak lopni akar, és ki akarja használni a csabaiakat.

Az MSZP pedig ezt a mocskos lépést nem fogja támogatni. Békés megye megérdemli az élhető közlekedést. És azért fizetik az adót ezeknek a csicskáknak, hogy segítsenek neki. Nem azért, hogy megbüntessék őket.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.08

Itt a második hullám, Herczeg Tamás mégsem tesz semmit a csabaiak védelmében

Míg máshol a képviselők megállás nélkül a közbiztonságon és a közegészségen dolgoznak, Herczeg csak felveszi  a fizetését, és ölbe tett kézzel lustálkodik.

  • 2020.08.18

Kedves szó helyett gumibot: máris akadozik a csabai iskolaőr-képzés

Sokan jelentkeztek, most sokan ki is buktak. Az iskolaőr-program alig indult el, máris komoly hiányosságok látszanak.

  • 2020.08.07

3 milliárdos támogatás a munkahelyeknek, nuku segítség a dolgozóknak

A Fidesz nagyon kapkod, hogy újraindítsa a gazdaságot Békéscsabán is. Orbán viszont csak a mutyiknak kedvez, nekünk nem jár semmi.