A Fideszes Szijj László cége viszi a másfél milliárdos kerékpárutat

A Fideszes Szijj László cége viszi a másfél milliárdos kerékpárutat

A Modern Városok Program keretében lopja el a Fidesz a csabaiak pénzét.

1,5 milliárd forintért írt ki közbeszerzést Békéscsaba önkormányzata. Ez a Wenckheim turista- és kerékpárút megépítését jelentené, amely sokat javítana a városi közlekedésen és az idegenforgalmon.

Csak egy a baj vele. A Fidesz-csicska cég nyerte a beruházás egyik részét. Emiatt az egész pénzt lenyúlják, néhány helyre nem fog maradni.

A Szijj László féle Hódút Kft az 1,5 milliárdból 1,475-et visz el. Ezen meg se kell lepődni, hiszen a cég a Duna Aszfalt részét képezi. Az Orbán-közeli cég hírhedt arról, hogy szánalmas munkáért duplaannyit kérnek. A magyar építőipar szégyenei.

Most ez a csürhe nyerte meg a bicikliút megépítését. Nem elég, hogy haveri alapon nyúlták le más pályázók elől, de minőségben is gyalázatos lesz. A csabai költségvetésnek pedig még többet kell majd félretennie, ha rendesen be akarják fejezni az utat.

A Fidesz-csürhe Békéscsabán mást sem csinál, csak lop és hazudik. És most már a munkájukat is rosszul végzik. Ennek majd meg is lesz az eredménye.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.08

Itt a második hullám, Herczeg Tamás mégsem tesz semmit a csabaiak védelmében

Míg máshol a képviselők megállás nélkül a közbiztonságon és a közegészségen dolgoznak, Herczeg csak felveszi  a fizetését, és ölbe tett kézzel lustálkodik.

  • 2020.08.18

Kedves szó helyett gumibot: máris akadozik a csabai iskolaőr-képzés

Sokan jelentkeztek, most sokan ki is buktak. Az iskolaőr-program alig indult el, máris komoly hiányosságok látszanak.

  • 2020.08.07

3 milliárdos támogatás a munkahelyeknek, nuku segítség a dolgozóknak

A Fidesz nagyon kapkod, hogy újraindítsa a gazdaságot Békéscsabán is. Orbán viszont csak a mutyiknak kedvez, nekünk nem jár semmi.