Luxuscilike újraházasodik: vajon pénz- vagy kapcsolatfüggő?

Luxuscilike újraházasodik: vajon pénz- vagy kapcsolatfüggő?

Nem bírta néhány hónapnál tovább a magányt. Vagy csak a pénztárcája igényelte. A lényeg, hogy luxuscilike ismét luxusfeleséggé válik.

Mára már az egész ország ismeri Rogánék szappanoperájának egyik mérföldkövét: Luxuscilike kirúgta a helikopterező pancserférjét, Rogán Tónit.

Nem semmi, ahogy Cili kisemmizte Tónit.

Nem elég, hogy kipaterolta, de még a budai luxusvillában is Cilike maradhatott. (Amivel meg is keseríti szomszédai életét.) Ráadásul még a közös balatonlellei nyaralójuk is a közpénzből megszépült Cecíliáé lett. Persze Rogán Antilopot sem kell félteni: szerzett ő magának egy másik luxuslakást. Rendes luxusfideszeshez méltón mondjuk ezt sem a saját nevén. 

Rogánék undorító fideszes szappanoperája most folytatódik. Luxusasszonyság újraházasodik. 

Ez szintén luxusmániás barátnője, Sarka Kata Instagram-sztorijából derült ki.

Már csak remélni tudjuk, hogy Cili tanult az előző hibájából. Akkor talán ezúttal nem egy olyan emberhez megy feleségül, aki az ország egyik legganébb politikusává válik. Politikusbűnöző helyett, ezúttal beérhetné egy tisztességes emberrel. Persze akkor lehet, hogy vissza kéne vennie a luxusból.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.19

Szerinted is minden jobb volt régen? Ezt az instát csekkold!

Amikor már szinte elhiszem, hogy az instagrammozás kimerül abban, hogy félálomban bámulom vadidegen emberek tányérját, vagy épp szörnyülködöm a korona idején is partikázó valakiken, mindig szembejön valami, amitől ledobom az ékszíjat.

  • 2020.09.13

Díjat nyert Mundruczó filmje Velencében: főszereplője a legjobb színésznő

A legjobb színésznőnek járó díjat Mundruczó Kornél rendező és Wéber Kata forgatókönyvíró Pieces of a Woman című filmjének főszereplője, Vanessa Kirby kapta.

  • 2020.09.13

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.