Ilyen uszító címadást még a Fidesz-csicskamédiában is ritkán látni

Ilyen uszító címadást még a Fidesz-csicskamédiában is ritkán látni

A Pride elmarad, de a Momentum felvonul az Indexért - ezzel a címmel írja meg az MTVA elsőszámú hírportálja, hogy a köztársaságpártiak tüntetnek az Index fideszes letámadása ellen.

A Hirado.hu kormánylap címadásával gyakorlatilag "lebuzizta" az egyik legnépszerűbb demokratikus pártot, a Momentumot. Ezzel megsértette a párt szimpatizánsait és a meleg közösséget egyaránt.

Szégyen, hogy ide vezetett a Fidesz 10 éves uszító tevékenysége.

Merthogy:

  1. Mi köze a Momentumnak a Pride-hoz? Semmi.
  2. Mi köze a Pride-nak az Indexhez? Semmi.
  3. Mi köze a két felvonulásnak egymáshoz? Semmi.
Egyetlen tényező kapcsolja össze a két dolgot: a gyűlölet, amit a keltenek ellene a fideszesek.

Nézzük a szégyenteljes beszámolót, linkelni nem fogjuk, az biztos. Éppen elég, hogy mi fizetjük!

A kormánylap címoldalán Fekete-Győr András egy korábbi demonstráción készült képével illusztrálja uszító címadású cikkét. Ráadásul mellette egy amerikai hír látható, ahol Chicago polgármesterének szexualitását minősítik, így erősítve a homofób gondolatot.

Míg maga a cikk szövege semleges, a címadás kifejezetten uszító jellegű. Nem lehet véletlen, hogy nemrégiben a Fidesz-csicska újságok között is nagyon mélyen lévő Lokál egykori főszerkesztője vette át a Hirado.hu irányítását.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.19

Szerinted is minden jobb volt régen? Ezt az instát csekkold!

Amikor már szinte elhiszem, hogy az instagrammozás kimerül abban, hogy félálomban bámulom vadidegen emberek tányérját, vagy épp szörnyülködöm a korona idején is partikázó valakiken, mindig szembejön valami, amitől ledobom az ékszíjat.

  • 2020.09.13

Díjat nyert Mundruczó filmje Velencében: főszereplője a legjobb színésznő

A legjobb színésznőnek járó díjat Mundruczó Kornél rendező és Wéber Kata forgatókönyvíró Pieces of a Woman című filmjének főszereplője, Vanessa Kirby kapta.

  • 2020.09.13

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.