Horoszkóp: mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Horoszkóp: mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

Kos

Összességében pompás heted lesz, amikor olyan dolog is megvalósulhat, amelyre már egy ideje vágyakozol. Olyan váratlan esemény is történhet, amelynek hatására elgondolkodhatsz az élet értelmén és a sorsszerűségen is. A házasságokban, régi együttélésekben a társad hajlamos lehet túlzásokba esni. Kollégával közös program jól sikerülhet. Nagy sikereket fog elérni a munkahelyén, nagyon vigyázzon, nehogy felvásárolja azt is Mészáros Lőrinc.

Bika

Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben olyan dolgok történnek, amelyek miatt nem látsz majd tisztán. Az is lehet, hogy a felettesed kerül olyan helyzetbe, amelyet nehezen tud kezelni, és ez látszik a hangulatán is. Ha van titkolnivalód, akkor nagyon vigyázz rá, mert egyik pillanatról a másikra kiderülhet, és óriási cirkusz lehet belőle. Megeshet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. Ha házas vagy, a társad életében olyan változás történhet, ami jó hatással lesz rátok. Megeshet, hogy olyan titok jut a tudomásodra, amelyet meg kellene tartanod, ellenkező esetben önmagadat hozod nehéz helyzetbe. Az héten könnyen megeshet hogy elfelejtesz valamit, mint Mészáros Lőric, hogy adót kellene fizetni.

Ikrek

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden nehezen kezelhető vagy egyenesen elfogadhatatlan helyzet jön létre. Megeshet az is, hogy abban a közösségben, amelynek tagja vagy, olyan szituáció alakul ki, amelyet nehezen tudsz kezelni. Munkahelyi barátság sokat jelenthet. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj, a dolgok jól alakulhatnak. A héten tölts sok időt a családoddal, kivéve, ha rokonod Orbán Viktor vagy Tiborcz István.

Rák

Még az is lehet, hogy ezen a héten kapcsolatba kerülsz a törvénnyel, a hatóságokkal, ezért fontos, hogy ne szegd meg a szabályokat. A házasságokban a társad rokonsága miatt válhatsz feszültebbé, ám összességében eredményes heted lesz. A munkában, megélhetésben sikeressé válhatsz, sőt az is lehet, hogy a felettesedre nagy hatást gyakorolsz. Ha állást kívánsz változtatni, akkor lépj a tettek mezejére, mert jó lehetőséged adódhat. A magánéletedben a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Még az is lehet, hogy a szerelmi viszonyokban olyan nagy lesz közöttetek az összhang, hogy az összebútorozás is szóba kerül. A Nap új sorsterületre lépett, ami azt is jelentheti, hogy feszültségek támadhatnak kapcsolatodban. Azonban legyél résen, nehogy úgy dobjanak ki, mint Rogán Ceci Rogán Antalt. 

Oroszlán

Ezen a héten mindennél nagyobb figyelmet kellene szentelned az egészségedre, mert egy betegség egyik pillanatról a másikra ágynak dönthet. De az is lehet, hogy több időt kell eltöltened egészségügyi intézményben, ahol olyan helyzet alakulhat ki, amely a türelmedet is próbára teszi. Érdemes barátokkal megosztani a problémáidat, hiszen tőlük olyan tanácsokat kaphatsz, melyeket ha megfogadsz, az életed boldogabb kerékvágásban folytatódhat. Rokonaiddal azonban vita alakulhat ki. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz: agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolnak. Ha jogi- vagy ingatlanügyekkel vagy kapcsolatban, akkor érdemes lenne egy olyan szakértő segítségét kérni, aki járatos ezeken a területeken. A héten kiemelten figyelj oda az egészségedre, nem lenne jó egy Fidesz által lezüllesztett kórházba kerülni.

Szűz

Ezen a héten figyelmesebbnek kellene lenned, különben anyagi veszteség érhet. Megeshet, hogy valakinek a segítségére leszel, aki ezért nagyon hálás lesz majd neked. Ha párkapcsolatban élsz, társaddal fontos dolgokat beszélhettek meg. A szerelmi kapcsolatokban a kedvesed nem hazudik, amikor azt mondja, hogy minden idejét és energiáját lefoglalja a munkája. A héten kiemelten figyelj oda az egészségedre, nem lenne jó egy Fidesz által lezüllesztett kórházba kerülni.

Mérleg

Megeshet, hogy a szerelmi kapcsolatokban kisebb hullámvölgy következik be. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akiért harcolni kell, vagy akivel egészen másként gondolkodtok, és más az értékrendetek is. A családtagok között viszont van valaki, akivel nem lesztek közös nevezőn. Viszont a munkában kommunikációs problémák merülhetnek fel. Ha valaki rád bízza a titkát, bármennyire világgá kürtölnéd, próbáld meg megőrizni. A mai konstellációk miatt javasolt, hogy úgy kerülje a veszélyes helyzeteket, mint Kósa Lajos az újságírókat.

Skorpió

A szerelmi kapcsolatokban olyan esemény történhet, amely miatt a karma láthatatlan szálai még szorosabban köthetnek össze benneteket. De az is lehet, hogy akivel most találkozol, azzal úgy érezheted, hogy egy korábbi életben is kapcsolatban voltatok egymással. Ha egészségügyi problémád van, akkor a lelked legmélyére kellene leásni, mert könnyen kiderülhet, hogy mi okozza valójában a fizikai panaszokat. Az életedben olyan változás is bekövetkezhet, amellyel szemben teljesen tehetetlen leszel. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, így ha lehetséges, akkor halaszd el az utazást. Kollégáiddal legyél türelmes, akkor is, ha olyan hülyeségeket találnak ki, mint Kovács Zoltán szokott.

Nyilas

A párkapcsolatokban bonyolult helyzet alakulhat ki: még az is lehet, hogy bizonyos dolgokban az elfogadás jellemző rátok, míg más ügyekben – különösen az anyagiak terén – nehézségekkel találjátok szembe magatokat. Az anyagiak terén kellemes meglepetés érhet. A munkában a felettesed nehéz helyzetbe kerülhet, ez pedig kihathat a te megélhetésedre is. Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon! Előfordulhat, hogy valaki tolja a szekeredet. Ingerlékeny lehetsz a héten, igyekezz péntek délelőtt nem a Kossuth Rádiót hallgatni, mert tutira szétvered a készüléket Orbánon.

Bak

Előfordulhat, hogy egy kolléga viselkedését nem tudod tolerálni. De az is megeshet, hogy a munkád során jön létre olyan helyzet, amelyet nem tudsz elfogadni, vagy amely miatt feszültséget érzel majd. A házasságokban, régi együttélésekben olyan esemény következhet be, amely miatt a viszony szorosabbá válhat. Megeshet, hogy orvosi vizsgálatra, vagy műtéti beavatkozásra kerül sor, de az is lehet, hogy egy régi probléma újul ki, ezzel pedig többet kell majd foglalkoznod a jövőben. De az is lehet, hogy akivel korábban kibékíthetetlen ellentét volt közöttetek, azzal most minden tisztázódik. Jó lenne, ha nem mesélnéd el senkinek a titkaidat, mert könnyen negatív élmények érhetnek. Párkapcsolata hullámvölgybe kerülhet, de eddig is egy nagy hullámvölgy volt, ha Tiborcz István a férjed.

Vízöntő

A házasságokban, együttélésekben olyan helyzet alakulhat ki, amely jó hatással lehet a társad kedélyállapotára. Még az is megeshet, hogy egy régi vágyát valóra váltja az élet, ez pedig pozitívan befolyásolja a közös életeteket. A kapcsolataid között van olyan, amely gyümölcsöző, de van olyan is, amelynek a felszámolása megfordulhat a fejedben. Jobban oda kellene figyelned az életmódodra, és jobban meg kellene szervezned az életedet. Szomszéddal vagy testvérrel, közelebbi hozzátartozóval jól kijöhetsz. Általában jó emberismerő vagy, azért ne bízz meg egyetlen fideszes képviselőben sem. 

Halak

Még az is lehet, hogy minden idegszáladdal a pénzre koncentrálsz. Az életnek ezen a területén felemás helyzet jöhet létre: lesz, ami viszi a pénzt, és lesz, aminek hatására könyvelésed bevétel oldala lendül nagyobb mozgásba. A baráti kapcsolataid furcsán alakulhatnak: lesz olyan, amelyben a számodra fontos dolgokat tudod megbeszélni, de lesz olyan is, amelyben vitára kerül sor. Olyan megbeszélésre kerülhet sor, amely elsősorban számodra fontos. Valakinek nagy szüksége lehet a támogatásodra, állj az illető mellé! Ingatlanügylet bonyolítására is sor kerülhet, sőt az is előfordulhat, hogy költözni fogsz. A múlt heti holdfogyatkozás olyan emlékeket hozhat fel benned, amiket szívesebben elfelejtenél. Mint minden néző, aki látta, hogy Szijjártó Péter a ‘Szállj el kismadár’ dalt énekli.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.

  • 2020.06.29

Kiderítettük, van-e NER-hotel Békéscsabán

Itt a nyár, ideje kikapcsolódni. Csak vigyázzunk, mert a vámpírkormány nyaralás alatt is lophatja a pénzünket.

  • 2020.06.26

5 titok, amit nem tudtál Hajnal Miklósról

Ezen a héten a Momentum elnökségi tagja állt a kamerák elé. A legbelsőbb titkairól is vallott a válaszaiban.